ua en ru

На Донбасі за добу загинули двоє українських військових, - штаб

На Донбасі за добу загинули двоє українських військових, - штаб Фото: українські військові (facebook.com/ato news)

Ще один боєць отримав легкі поранення

У зоні проведення операції Об'єднаних сил (ООС) на Донбасі за минулу добу, 18 вересня, загинули двоє українських військових, ще один отримав поранення. Про це йдеться в повідомленні прес-центру ООС у Facebook.

Повідомляється, що за минулу добу противник 25 разів відкривав вогонь по позиціях українських військ, у тому числі з заборонених мінськими угодами мінометів. Під обстріл потрапили військові в районах населених пунктів Станиця Луганська, Кримське, Новотошківське, Луганське, Південне, Піски, Новотроїцьке, Старогнатівка, Павлопіль, Гнутове, Водяне, Лебединське та Широкине.

"В ході бойових дій двоє військовослужбовців Об'єднаних сил загинули, один отримав легкі поранення. За даними розвідки, протягом трьох діб окупантів знищили, п'ятеро поранені", - відзначили в штабі.

З ранку супротивник з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї тричі обстріляв позиції військових поблизу Троїцького, Березового та Лебединського. Втрат серед Об'єднаних сил немає.

На Донбасі за добу загинули двоє українських військових, - штаб

Нагадаємо, напередодні перший віце-спікер Верховної ради Ірина Геращенко заявила, що з початку року сторони ні на крок не просунулися в мирному врегулюванні на Донбасі.

Також командувач Об'єднаних сил Сергій Наєв заявив, що чисто військового рішення для завершення бойових дій на Донбасі недостатньо.