ua en ru

На Донбасі за добу загинув український військовий, ще двоє отримали поранення

На Донбасі за добу загинув український військовий, ще двоє отримали поранення Фото: українські військові (facebook.com/ato news)

Бойовики 18 раз обстріляли позиції ЗСУ з забороненого мінськими угодами озброєння

На Донбасі за добу, 24 серпня, проросійські бойовики 18 раз обстріляли позиції Збройних сил України (ЗСУ), в результаті обстрілів один український військовий загинув, ще двоє постраждали. Про це повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил.

Повідомляється, що протягом поточної доби, з 7 до 18 годин, бойовики 18 разів порушили режим припинення вогню, застосувавши на окремих напрямках озброєння, заборонене мінськими угодами. Зокрема противник вів прицільний вогонь із мінометів калібру 120 і 82 мм, озброєння БМП, різних типів гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Під обстріл потрапили позиції Об'єднаних сил в районах населених пунктів Кримське, Південне, Авдіївка, Невельське, Красногорівка, Гранітне, Гнутово, Павлопіль, Лебединське, Широкіно. В районах населених пунктів Красногорівка та Гранітне ворог відкрив вогонь із заборонених мінськими угодами мінометів.

Протягом дня один військовослужбовець загинув і двоє були поранені.

Нагадаємо, сьогодні вранці проросійські бойовики на Донбасі завдали артилерійський удар по селищу Врубовка Луганській області, в результаті обстрілу загинув мирний житель.