ua en ru

На Донбасі за добу обійшлося без втрат серед українських військових

На Донбасі за добу обійшлося без втрат серед українських військових Фото: українські військові (facebook.com/ato news)

Бойовики 43 рази обстріляли Об'єднані сили на Донбасі

У зоні проведення операції Об'єднаних сил (ООС) на Донбасі за минулу добу обійшлося без втрат серед українських військових. Про це йдеться в повідомленні прес-центру ООС Facebook.

Повідомляється, що за минулу добу бойовики 43 рази порушили режим припинення вогню, у тому числі із застосуванням артилерії і мінометів. Активні бойові дії тривали на Луганському напрямку в районах населених пунктів Новозванівка, Попасна та Троїцьке. На Горлівському напрямку - в районі Зайцевого і Залізного, на Донецькому - Авдіївська промзона і Піски. На Маріупольському напрямку тривають бойові дії в районі Водяного, Лебединського та Широкиного.

"В районі населеного пункту Водяне було виявлено снайперську пару. Контрснайперськими заходами наших підрозділів вогонь снайпера було оперативно придушено. За минулу добу і протягом поточної доби втрат серед українських військовослужбовців немає", - йдеться в повідомленні.

Зведення прес-центру об’єднаних сил станом на 7:00 19 травня 2018 року #ООС #Операція_ОС Ситуація в районі проведення...

Опубліковано Операція об'єднаних сил / Joint forces operation 18 травня 2018 р.

Нагадаємо, раніше канцлер Німеччини Ангела Меркель заявила про необхідність продовжувати обговорювати питання введення миротворців ООН на Донбас.