ua en ru

На Донбасі за добу ніхто з українських військових не постраждав

На Донбасі за добу ніхто з українських військових не постраждав Фото: ООС на Донбасі (facebook.com/ato news)

Знищено 4 бойовиків російсько-окупаційних військ, ще 8 поранено

У районі проведення операції Об’єднаних сил на Донбасі бойовики 22 рази відкривали вогонь по позиціях наших військ, ніхто з українських військових не постраждав. Про це повідомляє прес-центр ООС у Facebook.

Протягом минулої доби ворог обстрілював позиції ЗСУ в районах населених пунктів Кримське, Новотошківське, Золоте, Троїцьке, Новотроїцьке, Павлопіль, Гнутове, Водяне, Лебединське та Широкине.

Російські окупаційні війська вели прицільний вогонь із гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, а з озброєння бойових машин піхоти обстрілювали позиції ОС поблизу населених пунктів Новотроїцьке та Широкине; біля Новотошківського застосували зенітну установку.

За даними розвідки, минулої доби знищено 4 бойовиків російсько-окупаційних військ, ще 8 поранено.

Крім того, зазначається, що від початку поточної доби противник двічі обстріляв позиції Об'єднаних сил поблизу населеного пункту Гнутове з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, втрат серед особового складу ОС немає.

Ранкове зведення на 07:00 28 вересня 2018 року #ООС #операція_ОС #ранкове_зведення Упродовж минулої доби, 27 вересня,...

Опубліковано Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation Четвер, 27 вересня 2018 р.

Нагадаємо, в організації з безпеки та співробітництва у Європі заявили про системне перешкоджання роботі патрулів Спеціальної моніторингової місії з боку збройних формувань Російської Федерації.