ua en ru

На Донбасі за добу бойовики 24 рази обстріляли позиції ВСУ, - штаб

На Донбасі за добу бойовики 24 рази обстріляли позиції ВСУ, - штаб Фото: ЗСУ (facebook.com/28brigade)

Чотири українських військових отримали поранення

Незаконні збройні формування на Донбасі продовжують порушувати перемир'я, застосовуючи заборонені міномети і озброєння танка. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook.

"Загалом, за минулу добу зафіксовано 24 порушення режиму припинення вогню з боку російсько-терористичних військ. У більш ніж половині випадків сили АТО придушували вогневу активність агресора. В результаті ворожих обстрілів, двоє українських захисників отримали поранення, ще двоє - бойові травми", - повідомили в штабі АТО.

Так, на Луганському напрямку у вечірній час бойовики вели вогонь навколо Луганського, Троїцького, Новоолександрівки і Трьохізбенки. Також режим перемир'я порушувався НЗФ біля Світлодарська.

Тим часом, на Донецькому напрямку бойовики били по українським захисникам в передмісті Мар'їнки.

"Тут, у першій половині дня, агресор неодноразово вів вогонь з мінометів різних калібрів і всього спектру піхотного озброєння. Увечері, по нашим оборонним укріпленням у цьому районі стріляв танк", - додали в штабі АТО.

Неспокійно було й поблизу Пісків, Верхньоторецька, Водяного, Лебединського й Талаківки.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО за 14 грудня 2017 року У районі пр...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 14 грудня 2017 р.

Нагадаємо, 14 грудня під час щорічної прес-конференції президент РФ Володимир Путін заявив, що на території окупованого Донбасу немає російської армії.