ua en ru

На Донбасі за добу бойовики 15 разів порушили режим перемир'я, - штаб АТО

На Донбасі за добу бойовики 15 разів порушили режим перемир'я, - штаб АТО Фото: ЗСУ (РБК-Україна)

В результаті бойових дій поранення отримали 4 українських військових

Впродовж минулої доби, 10 жовтня, ситуація на Донбасі істотно не змінилася. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook.

Так, незаконні збройні формування 15 разів порушили режим перемир'я. При цьому Збройні Сили України у відповідь 9 разів застосовували зброю на ураження противника. В результаті бойових дій поранення отримали 4 українських військовослужбовців.

Наголошується, що бойовики фокусували свою активність на Луганському напрямку.

"Починаючи з 16.00 і майже до 19.00, окупанти 4 рази з різних видів гранатометів, великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї били по опорним пунктам біля Новоолександрівки. Наші військові жорстко відповідали противнику з піхотного озброєння. В результаті цього протистояння, близько 18.00 отримав поранення один наш боєць. Крім того, під ворожим вогнем ввечері виявилися захисники Трьохізбенки", - повідомляють в штабі АТО.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement ЗВЕДЕННЯ ПРЕС-ЦЕНТРУ ШТАБУ АТО ЗА 10.10.2017 РОКУ. Наприкінці мину...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 10 жовтня 2017 р.

Тим часом на Донецькому напрямку кількість вогневих провокацій дещо зменшилася. Однак близько 18.00, в результаті обстрілу українських позицій неподалік Зайцева отримав поранення ще один український військовий. Крім цього, бойовики обстріляли опорні пункти ЗСУ неподалік Майорська.

На Приморському напрямку вдень, під час обстрілу укріплень сил АТО, поранення отримали двоє захисників Широкіно. Також бойовики били з протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів в районі Старогнатівки і Талаківки.

Нагадаємо, впродовж попередньої доби, 9 жовтня, в зоні АТО на Донбасі були поранені чотири українських військових.