ua en ru

На Донбасі за добу бойовики 12 разів порушили режим перемир'я, - штаб АТО

На Донбасі за добу бойовики 12 разів порушили режим перемир'я, - штаб АТО Фото: українські військові (mil.gov.ua)

В результаті ворожих обстрілів жоден український захисник не постраждав

Незважаючи на те, що російсько-окупаційні війська продовжують обстріл оборонних укріплень українських захисників, ситуація на Донбасі залишається повністю контрольованою Збройними силами України (ЗСУ). Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook.

"Загалом, за минулу добу, по всій лінії зіткнення зафіксовано 12 порушень режиму припинення вогню з боку окупантів. Незважаючи на те, що стріляв ворог досить щільно, українські військові майже в кожному випадку придушували вогневу активність противника. В результаті обстрілу ворожих жоден наш захисник не постраждав", - йдеться в повідомленні.

Зведення Прес-центру штабу АТО за 26.11.2017 року Попри те, що російсько-окупаційні війська продовжують обстріли оборон...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 26 листопад 2017 р.

Так, на Луганському напрямку бойовики вели вогонь по позиціях ВСУ в основному з піхотного озброєння. Зокрема під вогонь бойовиків потрапили захисники Золотого, Світлодарська, Жовтого, Трьохізбенки, Травневого і двічі Кримського.

На Донецькому незаконні збройні формування (НЗФ) вели вогонь по опорних пунктах біля Верхньоторецька, Водяного, Авдіївки, Мар'їнки, Приазов'я та Гнутово.

Також в районі Авдіївки кілька разів протягом доби було зафіксовано проліт ворожих БПЛА, заборонених мінськими домовленостями.

Нагадаємо, в зоні проведення АТО на Донбасі бойовики окремими провокаціями намагалися втягнути українських військових в бойове протистояння.