ua en ru

На Донбасі знизилася кількість обстрілів, - штаб АТО

На Донбасі знизилася кількість обстрілів, - штаб АТО Фото: українські військові (facebook.com/ato news)

Протягом дня втрат серед українських бійців немає

В зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі сьогодні, 4 жовтня 2017 року, кількість обстрілів з боку бойовиків дещо знизилася. Про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО у Facebook.

"У районі проведення АТО після вчорашньої активізації сьогодні кількість обстрілів з боку російсько-окупаційних угруповань трохи зменшилась", - йдеться в повідомленні.

У той же час бойовики не припиняють застосовувати міномети. Зокрема, вони обстріляли позиції сил АТО в районі Гнутового на Приморському напрямку. Крім того, під вогнем гранатометів і стрілецької зброї опинилися укріплення біля Красногорівки.

На Донецькому напрямку бойовики з озброєння БМП і великокаліберних кулеметів обстріляли військових в районі Зайцевого, а автоматичні гранатомети противник застосував на підступах до Опитного. З опівночі втрат серед українських бійців немає.

#АТОподії #Donbas Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 4 жовтня 2017 року У районі проведення АТО, після вчора...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 4 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Рівненській області на полігоні помер військовий. За попередніми висновками, смерть настала в результаті серцево-судинної недостатності