ua en ru

На Донбасі снайпер бойовиків застрелив українського військового, - штаб АТО

На Донбасі снайпер бойовиків застрелив українського військового, - штаб АТО Фото: сили АТО на Донбасі

Сили АТО понесли втрати на Донецькому напрямку

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі від кулі снайпера бойовиків загинув український військовий. Про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО на Донбасі у Facebook.

"Ситуація в районі проведення АТО залишається напруженою, бойовики продовжують обстрілювати позиції українських військ по всій лінії розмежування. Внаслідок бойових дій загинув військовослужбовець однієї з механізованих бригад, підрозділ якої виконує бойові завдання на Донецькому напрямку, поблизу населеного пункту Луганське. За попередньою інформацією, військовослужбовець загинув від кулі ворожого снайпера", - йдеться в повідомленні.

Повідомлення прес-центру штабу АТО Ситуація в районі проведення АТО залишається напруженою, бойовики продовжують обстріл...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 29 березень 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що контактна група домовилася про припинення вогню на Донбасі з 1 квітня. Нова угода про припинення вогню на Донбасі пов'язана з Великодніми святами. Зокрема, про це повідомив представник Російської Федерації в контактній групі Борис Гризлов.