ua en ru

На Донбасі в результаті обстрілів поранено двох українських військових

На Донбасі в результаті обстрілів поранено двох українських військових Фото: українські військові (facebook.com/ato news)

Супротивник з початку дня вже здійснив 12 прицільних обстрілів

У зоні проведення операції Об'єднаних сил (ООС) на Донбасі в результаті обстрілів 13 травня 2018 року поранено двох українських військових. Про це на брифінгу повідомив спікер Міністерства оборони України Дмитро Гуцуляк.

За його словами, сьогодні вже зафіксовано 12 прицільних обстрілів.

"В результаті обстрілів з боку російсько-окупаційних військ, двоє українських військовослужбовців отримали поранення. Вони доставлені у військові мобільні госпіталі, стан здоров'я наших захисників - задовільний", - повідомив Гуцуляк.

Він також підтвердив інформацію про загибель військового в суботу.

"Внаслідок ворожих обстрілів загинув один український військовослужбовець, 1994 року народження. Крім того, протягом 12 травня четверо наших захисників отримали поранення. Вони доставлені у військові мобільні госпіталі, де їм надається вся необхідна кваліфікована медична допомога", - додав Гуцуляк.

Нагадаємо, раніше канцлер Німеччини Ангела Меркель висловила стурбованість у зв'язку з постійним порушенням режиму припинення вогню на Донбасі.