ua en ru

На Донбасі внаслідок обстрілів поранено українського військового

На Донбасі внаслідок обстрілів поранено українського військового Ілюстративне фото (mil.gov.ua)

Бойовики провели 6 прицільних обстрілів

На Донбасі у районі проведення операції Об'єднаних сил васлідок обстрілів з боку бойовиків 14 жовтня поранено одного ураїнського військового. Про це повідомив представник прес-центру Міноборони України (МОУ) Олександр Мотузяник, передає РБК-Україна із посиланням на МОУ.

За його ловсами, від початку доби і станом на 7:00 ранку було зафіксовано 6 прицільних обстрілів українських позицій.

"Більшість з них, а саме 5 припала на Донецький напрямок. Місцями ворожого вогню були наші позиції біля населених пунктів Гнутове, Широкине, Піски та Богданівка.", - ззаначив Мотузяник.

Також додав, що цієї ночі бойовики провели потужний обстріл біля Кримського з ручних та автоматичних гранатометів, кулеметів великого калібру та стрілецької зброї.

"І саме там від початку вже цієї доби зазнав поранення один наш військовослужбовець. В решті випадків ворог застосував піхотну зброю, наші бійці відкрили вогонь у відповідь поки що лише один раз". - сказав Мотузяник.

На Донбасі внаслідок обстрілів поранено українського військовогоФото: Ситуація на Донбасі 14 жовтня (mil.gov.ua)

Нагадаємо, поблизу неконтрольованої ділянки кордону з Російською Федерацією з українського боку безпілотник спостерігачів ОБСЄ зафіксував чергові колони військових вантажівок бойовиків. Про це повідомляє РБК-Україна із посиланням на повідомлення прес-центру штабу ООС.