ua en ru

На Донбасі поранення отримали 4 українських військових

На Донбасі поранення отримали 4 українських військових Ілюстративне фото: АТО на Донбасі (facebook.com-ato.news)

Бойовики 21 раз обстріляли поліції ЗСУ

На Донбасі за добу, 26 квітня, бойовики 21 раз обстріляли позиції Збройних сил України (ЗСУ), в результаті обстрілу четверо українських військових отримали поранення. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"З початку сьогоднішніх доби на лінії розмежування сторін бойовики російсько-окупаційних військ 21 раз відкривали вогонь по укріпленнях Збройних сил України. В результаті бойових дій четверо українських захисників отримали поранення. Постраждалі воїни доставлені в медичні установи, їм надана необхідна медична допомога", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, на Донецькому напрямку з 120 мм мінометів, а також з озброєння БМП, гранатометів і стрілецької зброї окупанти обстріляли захисників Новотроїцького. Крім цього, з мінометів калібру 120 і 82 мм бойовики вели вогонь по нашим опорним пунктам поблизу Лебединського, з гранатометів різних систем і стрілецької зброї - неодноразово в районі Авдіївки, Мар'їнки, а також - Кам'янки. Також великокаліберні кулемети бойовики застосували у Невельського і Талаковки, стрілецьку зброю - в районі Ломакіно і Опитного, а неподалік Новомихайлівки - вівся снайперський вогонь.

На Луганському напрямку з 120 мм мінометів, великокаліберних кулеметів окупанти обстріляли наші укріплення поблизу Зайцево.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО станом на 18.00 26 квітня 2018...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 26 квітня 2018 р.

Нагадаємо, сьогодні бойовики здійснили обстріл населеного пункту Зайцево (Донецька область), в результаті чого пошкоджено 9 домоволодінь.