ua en ru

На Донбасі поранення отримав один український військовий

На Донбасі поранення отримав один український військовий Фото: АТО на Донбасі (facebook.com/28brigade)

Бойовики 22 рази обстріляли позиції Збройних сил України

На Донбасі бойовики 22 рази обстріляли позиції Збройних сил України, в результаті обстрілів постраждав один український військовий. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"У першу половину доби режим повного припинення вогню бойовиками російсько-окупаційних військ не дотримувався. Станом на 18:00 зафіксовано 22 обстрілів українських опорних пунктів. В результаті ворожого вогню один український захисник отримав поранення. Постраждалого воїна доставлено у лікувальний заклад і йому надана медична допомога", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, на Донецькому напрямку із заборонених 120 мм мінометів агресор обстріляв наші позиції поблизу населеного пункту Бердянське. Також міномети калібру 82 мм, великокаліберні кулемети і озброєння БМП противник застосував в районі Пісків, гранатомети різних систем поблизу Лебединського, Водяного та шахти "Бутівка", протитанковий ракетний комплекс - неподалік Широкіно, а крупнокаліберні кулемети - по захисникам Гнутово, Новотроїцького та Опитного.

Крім цього, під вогонь з озброєння БМП потрапили захисники Гнутово, зі стрілецької зброї - Авдіївки, Павлополя, Красногорівки і Новотроїцького, а позиції під Водяним - обстрілював ворожий снайпер.

На Луганському напрямку від початку доби зберігалася тиша.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО станом на 18.00 10 квітня 2018...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 10 квітня 2018 р.

Нагадаємо, на Донбасі за минулу добу російсько-окупаційні війська здійснили 35 обстрілів позицій Збройних сил України, троє українських військових отримали поранення.