ua en ru

На Донбасі п'яний бойовик збив місцевого жителя на мотоциклі, - розвідка

На Донбасі п'яний бойовик збив місцевого жителя на мотоциклі, - розвідка Фото: бойовики на Донбасі (twitter.com/dubovoyslavyans)

Постраждалий мотоцикліст отримав тяжкі травми

На Донбасі п'яний бойовик на легковому автомобілі збив місцевого жителя на мотоциклі. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

"В той же день військовослужбовець на легковому автомобілі в стані алкогольного сп'яніння та без водійських прав, збив цивільна особа на мотоциклі. Постраждалий мотоцикліст отримав тяжкі травми. Командування військової частини намагається приховати причетність злочинця до російських окупаційних військ шляхом його звільнення попереднім числом", - йдеться в повідомленні.

Обстановка на тимчасово окупованих теріторіях Донецької і Луганської областей станом на 20 червня Морально-психологічни...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 20 червня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російське командування на Донбасі продовжує приховувати злочини підлеглих.

"Командири частин російських окупаційних військ продовжують практику приховування злочинів скоєних підлеглими. Зокрема, військовослужбовця 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ), який під час викрадення електропроводів був убитий струмом, командування полку видавало за дезертира", - повідомляла розвідка.