ua en ru

На Донеччині п'яні російські військові влаштували стрілянину, один з них загинув, - розвідка

На Донеччині п'яні російські військові влаштували стрілянину, один з них загинув, - розвідка Фото: російські військові на Донбасі

Крім того, один військовослужбовець помер у результаті передозування наркотиками

На Донеччині п'яні російські військові для з'ясування відносин застосували зброю, в результаті чого один чоловік загинув, ще один отримав вогнепальне поранення. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

"2 травня цього року в одному з полків 1 АК п'яні військовослужбовці для з'ясування відносин було застосовано вогнепальну зброю, в результаті чого один з них загинув, інший отримав вогнепальне поранення", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що один військовослужбовець помер у результаті передозування наркотиками. Ще один, в стані алкогольного сп'яніння, вистрілив собі в ногу з-за небажання повертатися в підрозділ.

"Крім того, в результаті передозування наркотичними речовинами один військовослужбовець загинув, а ще один, повертаючись по звільненню в стані сильного алкогольного сп'яніння, викликав "самостріл" в ногу з-за небажання повертатися в підрозділ", - повідомляє розвідка.

Обстановка на тимчасово окупованих теріторіях Донецької та Луганської областей станом на 3 травня У з'єднання об'єднаннях і частини...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 3 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше розвідка повідомляла, що за останні кілька днів на окупованому Донбасі зросла кількість злочинів проти населення.