ua en ru

На Донбасі зафіксовано три випадки порушення правил переміщення товарів через КПВВ

На Донбасі зафіксовано три випадки порушення правил переміщення товарів через КПВВ Фото: контрольно-пропускний пункт в зоні АТО (facebook.com/ato news)

Пасажиро-транспортний потік через контрольні пункти в’їзду-виїзду залишається інтенсивним

У зоні проведення АТО пасажиро-транспортний потік через контрольні пункти в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування, залишається інтенсивним. Про це повідомляє прес-центр Державної прикордонної служби України (ДПСУ).

Зранку, сьогодні, 11 січня, в КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів:

  • "Майорське" – 100/130;
  • "Мар’їнка" – 50/70;
  • "Новотроїцьке" – 60/30
  • "Гнутове" – 70/60

Загалом учора в КПВВ було оформлено 35,6 тисячі осіб та 4,5 тисячі транспортних засобів.

"Учора в КПВВ "Гнутове" та "Мар’їнка" прикордонники Донецького загону зафіксували три випадки порушення правил переміщення товарів через лінію розмежування. В автомобілях, які прямували на виїзд до неконтрольованої території, виявлено косметичні вироби, парфуми, господарчі товари, одяг та взуття на загальну суму більше 94 тисяч гривень", - повідомляють у ДПСУ.

Крім цього, правоохоронці виявили автомобіль, який прямував з непідконтрольної території із обладнанням для шахтного електротранспорту вартістю майже 34 тисячі гривень.

Транспортні засоби та виявлений товар передано працівникам фіскальної служби.

У КПВВ "Майорське" та "Мар’їнка" прикордонникам пропонували хабар за сприяння у безперешкодному перетині лінії розмежування. Правопорушників передали Нацполіції.

Нагадаємо, вчора, 10 січня, був змінений графік в пункті в'їзду-виїзду "Станиця Луганська".