ua en ru

На Донбасі відбуваються сутички між бойовиками ДНР і найманцями з Чечні, - ІВ

На Донбасі відбуваються сутички між бойовиками ДНР і найманцями з Чечні, - ІВ Фото: бойовики на Донбасі

Конфлікт виник в результаті витоку інформації про грошову винагороду для чеченців

На Донбасі відбулося кілька сутичок між бойовиками самопроголошеної Донецької народної республіки і найманцями з Чечні. Про це повідомляє координатор групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук Facebook.

"У населеному пункті Новоазовськ (підконтрольний ДНР) загострюється конфлікт між місцевими бойовиками зі складу 9-го окремого механізованого полку та прибулими найманцями з Чечні (чисельністю до роти, прибутку для посилення підрозділів 1-го АК ДНР на Маріупольському напрямку). Зафіксовано кілька сутичок між сторонами конфлікту з використанням фізичної сили", - написав Тимчук.

За словами Тымчука, конфлікт виник в результаті витоку інформації про грошову винагороду, яке чеченці будуть отримувати щомісяця, беручи участь в бойових діях.

"Зокрема, обурення місцевих бойовиків викликали чутки, що чеченські найманці будуть отримувати винагороду у межах 80 тисяч рублів, у той час, як самі місцеві бойовики отримують близько 15 тисяч рублів", - сказав він.

Оперативні дані групи «Інформаційне Опір». Російсько-терористичні війська на Донбасі активно використовує...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 9 квітня 2017 р.

Нагадаємо, вчора розвідка Міноборони України повідомляла, що проросійські бойовики на Донбасі обстрілюють свої позиції, щоб звинуватити сили антитерористичної операції в порушенні режиму припинення вогню.