ua en ru

На Донбасі загинув один український військовий, 3 отримали травми і поранення, - штаб АТО

На Донбасі загинув один український військовий, 3 отримали травми і поранення, - штаб АТО Фото: ЗСУ (facebook.com/ato.news)

За минулу добу незаконні збройні формування 19 разів порушили перемир'я

Бойовики на Донбасі не припиняли обстріл позицій Збройних сил України, застосовуючи міномети і весь спектр піхотного озброєння. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook.

Загалом, за минулу добу незаконні збройні формування 19 разів порушили перемир'я, вогнем українські війська 13 разів жорстко придушували активність противника. Таким чином, один український військовослужбовець загинув, двоє поранені, один отримав бойову травму.

"На Приморському напрямку у другій половині дня російсько-окупаційні угруповання протягом 30 хвилин били з мінометів калібрів 120 і 82 міліметри та озброєння БМП по захисникам Павлополя", - повідомили в штабі АТО.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення прес-центру штабу АТО за 8.11.2017 року. Наприкінці мину...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 8 листопад 2017 р.

Тим часом на підступах до Донецька бойовики застосовували протитанкові гранатомети і кулемети неподалік Зайцева.

Тим не менш, повідомили в штабі АТО, найбільше бойових дій відбулося на Луганському напрямку.

"Тут окупанти з піхотного озброєння обстрілювали наші опорні пункти у Кримського, Новоолександрівки, Луганського, Катеринівки. В результаті одного з цих обстрілів, близько 18 години був поранений військовослужбовець сил АТО, ще один отримав бойову травму", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, протягом минулої доби, 7 листопада, в зоні АТО загинули 2 українських військових, ще 3 поранені.