ua en ru

В зоні АТО за добу загинули 2 українських військових, ще 3 поранені

В зоні АТО за добу загинули 2 українських військових, ще 3 поранені Фото: український військовий (twitter.com-nolanwpeterson)

Військовий загинув біля Кримського

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 7 листопада 2017 року, загинули двоє українських військових, ще троє отримали поранення і бойові травми. Про це повідомив спікер Міністерства оборони України з питань АТО Андрій Лисенко під час брифінгу.

"На жаль, у результаті бойових дій біля Кримського двоє захисників України загинули, один отримав поранення, ще двоє отримали бойові травми. Постраждалі воїни були оперативно евакуйовані в медичні установи, їх життю нічого не загрожує", - повідомив Лисенко.

Нагадаємо, українська сторона Спільного центру з контролю і координації заявила, що в районі селища Опитне Ясинуватського району сталася пожежа на складі боєприпасів бойовиків.

"Внаслідок порушення заходів безпеки при зберіганні та поводженні з боєприпасами виникла пожежа на складі боєприпасів НВФ ОРДО в районі населеного пункту Дослідне. Наслідками пожежі стали вибухи і розліт боєприпасів. Під цей "обстріл" потрапив Київський район і північна частина населеного пункту Донецьк", - повідомили в СЦКК.