ua en ru

На Донбасі підірвалася бронемашина бойовиків на мінному полі, є жертви, - розвідка

На Донбасі підірвалася бронемашина бойовиків на мінному полі, є жертви, - розвідка Фото: бойовики на Донбасі

Крім того, бойовики для дискредитації сил АТО ракетою знищили свою вантажівку

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) в Луганській області в результаті підриву бронемашини на мінному полі та обстрілу військової вантажівки загинули три бойовика, ще семеро поранені. Про це йдеться в повідомленні Головного управління розвідки Міноборони України у Facebook.

Повідомляється, що бойовики продовжують нести втрати і намагаються використовувати ці факти для дискредитації сил АТО, поширюючи інформацію про порушення режиму припинення вогню і діяльність українських розвідувальних груп.

"28 квітня під час проведення ротації на передових позиціях 4 окремої мотострілкової бригади (Алчевськ) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ бойова машина піхоти і вантажний автомобіль противника виїхали на власне мінне поле. Броньована машина підірвалася на протитанковій міні, а автомобіль був вражений протитанковою керованою ракетою з позиції цієї ж бригади. Троє військовослужбовців загинули, ще семеро поранені", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що російське окупаційне командування намагається викривити інформацію про втрати особового складу, розіславши повідомлення про те, що бойовики нібито загинули у результаті диверсій сил АТО.

Обстановка на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей станом на 30 квітня Противник продовжує...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 30 квітня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні АТО за добу загинули двоє військових, ще четверо поранені.