ua en ru

На Донбасі через обстріли тимчасово припинено функціонування КПВВ "Майорське"

На Донбасі через обстріли тимчасово припинено функціонування КПВВ "Майорське" Фото: ООС на Донбасі (mil.gov.ua)

На КПВВ "Майорське" було зафіксовано черговий обстріл

В межах дорожнього коридору "Горлівка – Бахмут" командувачем Об’єднаних сил було прийнято рішення щодо тимчасового припинення пропуску осіб і транспортних засобів в КПВВ "Майорське" через обстріли. Про це повідомляє штаб ООС у Facebook.

Повідомляється, що зміною прикордонних нарядів на КПВВ "Майорське" було зафіксовано черговий обстріл зі снайперської гвинтівки. В результаті обстрілу пошкоджено один із модулів, у якому на той час прикордонники Краматорського загону зі складу Об’єднаних сил здійснювали оформлення громадян, які слідують через лінію розмежування. Постраждалих в результаті обстрілу немає.

Зазначено, що про це рішення повідомили першого заступника голови Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні Александра Хуга та керівника донецького офісу ОБСЄ Ольгу Скриповську.

Через регулярні обстріли припинено функціонування КПВВ «Майорське» #ООС #операція_ОС Російсько-окупаційні війська весь...

Опубліковано Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation Четвер, 23 серпня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у зоні проведення операції об'єднаних сил (ООС) на Донбасі сьогодні, 23 серпня 2018 року, загинули 5 українських військових, ще 7 поранено.

Бойовики сьогодні обстрілювали українські позиції у Північному, Старогнатівці, Водяному, Лебединському, Широкиному, Пісках та Красногорівці.