ua en ru

На Донбасі за тиждень загинули 6 бойовиків, - Тимчук

На Донбасі за тиждень загинули 6 бойовиків, - Тимчук Фото: Дмитро Тимчук (РБК-Україна)

Дмитро Тимчук розповів про втрати бойовиків на Донбасі

Підтверджені втрати проросійських бойовиків на Донбасі за тиждень з 3 по 10 жовтня 2017 року склали шість осіб. Про це у Facebook повідомив координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"В період з 3 по 10 жовтня підтверджені втрати російських окупаційних військ на Донбасі склали 6 осіб", - повідомив Тимчук.

За його словами, по одному бойовику втратили підрозділи незаконних збройних формувань на окупованих Новоазовську і Горлівці. Крім того, загинули двоє бойовиків з підрозділів в Макіївці, і ще двоє - в Кадіївці Луганської області.

Оперативные данные группы «Информационное Сопротивление». На протяжении последней недели интенсивность огневых ударов с...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 12 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше Тимчук повідомив, що бойовики почали розміновувати місцевість для можливого відкриття контрольного пункту в'їзду/виїзду "Золоте" в Луганській області.

"В районі Золотого окупанти зі своєї сторони проводять активне розмінування окремих ділянок місцевості. Передбачається все ж відкриття автомобільного та пішохідного переходу на даній ділянці", - повідомив Тимчук.