ua en ru

На Донбасі в ході обстрілів поранено двох українських військових, - штаб АТО

На Донбасі в ході обстрілів поранено двох українських військових, - штаб АТО Фото: українські військові (mil.gov.ua)

Бойовики за добу 6 разів порушили режим припинення вогню

В зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі в ході бойових дій 2 січня 2018 року поранення отримали двоє українських військових. Про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО в Facebook.

Повідомляється, що бойовики на Донбасі продовжують здійснювати обстріли позицій сил АТО та зривати режим перемир'я. Зокрема, напередодні активність противника фіксувалася на Донецькому напрямку.

За даними штабу АТО, під Авдіївкою бойовики застосовували великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю, а в районі Верхньоторецького - міномети та піхотне озброєння. Крім того, на Приазов'ї противник з мінометів, озброєння БМП, гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї обстріляв позиції українських військових на підступах до Гнутового та в районі Водяного.

Всього за минулу добу бойовики 6 разів порушили режим припинення вогню. В результаті обстрілів двоє українських військових отримали легкі поранення.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО за 2 січня 2018 року Російсько-оку...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 2 січня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в ОБСЄ зафіксували понад 350 вибухів на Донбасі за минулі вихідні.