ua en ru

На Донбасі за день поранено одного українського військового, - ООС

На Донбасі за день поранено одного українського військового, - ООС Фото: українські військові (facebook.com/ato news)

Бойовики за день 4 рази обстрілювали українські позиції

У зоні проведення операції об'єднаних сил (ООС) на Донбасі за день, 5 жовтня 2018 року, внаслідок бойових дій поранення отримав один український військовий. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-центр ООС у Facebook.

Як повідомляється, протягом дня, з сьомої ранку до 18 вечора на Донбасі зафіксовано чотири обстріли з боку проросійських бойовиків. Зокрема, один раз бойовики відкривали вогонь із забороненого мінськими домовленостями озброєння.

Так, з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї бойовики вели вогонь по хутору Вільному, Мар'їнці, Павлополю та Гнутовому.

"Вдень в ході бойових дій один військовослужбовець об'єднаних сил отримав поранення. Ситуація в районі проведення операції об’єднаних сил залишається контрольованою", - йдеться у повідомленні.

На Донбасі за день поранено одного українського військового, - ООС

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що за даними Міністерства оборони України вчора, 4 жовтня, на Донбасі поранення отримали троє українських військових.

Додамо, також повідомлялося, що внаслідок обстрілу Кримського (Луганська область) перебито високовольтну магістраль та лінію електропередач, селище знеструмлене.