ua en ru

На Донбасі внаслідок обстрілу знеструмлено селище Кримське, - ОДА

На Донбасі внаслідок обстрілу знеструмлено селище Кримське, - ОДА Ілюстративне фото (facebook.com/theministryofdefence.ua)

Сьогодні вранці, 5 жовтня, бойовики здійснили артилерійський обстріл селища Кримське

Внаслідок обстрілу Кримського (Луганська область) перебито високовольтну магістраль та лінію електропередач, селище знеструмлене. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на повідомлення заступника голови Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Клименка у Facebook.

Як зазначається, сьогодні вранці, 5 жовтня, бойовики здійснили артилерійський обстріл Кримського, внаслідок чого було перебито високовольтну магістраль та лінію електропередач, яка живила населений пункт.

"Чергового разу ворог намагається дестабілізувати ситуацію у регіоні та посіяти паніку серед мешканців прифронтової смуги. Але ми готові оперативно локалізувати будь-які пошкодження інфраструктурних об’єктів та комунікацій. Зокрема, ремонтні бригади ДСНС та ЛЕО вже працюють на об’єкті", - йдеться у повідомленні.

На Донбасі внаслідок обстрілу знеструмлено селище Кримське, - ОДА

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що вчора на Донбасі у ході бойових дій було поранено трьох українських військових, ще одного військового поранено сьогодні вранці.

Додамо, також повідомлялося, що на Донбасі 4 жовтня було зафіксовано майже 200 танків бойовиків, розміщених з порушенням ліній відведення.