ua en ru

На Донбасі за день бойовики 9 разів обстрілювали позиції ООС, - штаб

На Донбасі за день бойовики 9 разів обстрілювали позиції ООС, - штаб Ілюстративне фото (mil.gov.ua)

На Донбасі за день втрат серед українських військових немає

У зоні проведення операції об'єднаних сил (ООС) на Донбасі за день, 18 вересня 2018 року, бойовики 9 разів обстрілювали українські позиції. Про це йдеться у повідомленні прес-центру ООС у Facebook.

Як зазначається, протягом дня, з 7 ранку до 18 вечора проросійські бойовики 9 разів порушили режим припинення вогню. Разом з тим, заборонене мінськими угодами озброєння не застосовувалося.

Загалом проягом дня бойовики з кулеметів, гранатометів та стрілецької зброї обстрілювали українські позиції в Кримському, Луганському, Південному, Павлополі та Широкиному.

"У разі загрози життю військовослужбовців командири приймали рішення на здійснення вогневого впливу на противника, змушуючи його припинити обстріл. Втрат серед військовослужбовців об'єднаних сил протягом поточної доби не допущено," - йдеться у повідомленні.

На Донбасі за день бойовики 9 разів обстрілювали позиції ООС, - штаб

Фото: facebook.com/pressjfo.news

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що за минулу добу, 17 вересня, на Донбасі також обішлося без втрат у лавах українських військ.

Додамо, за словами командувача Об'єднаних сил Сергія Наєва, суто військового рішення для завершення війни на Донбасі недостатньо.