ua en ru

На Донбасі бойовики знищили автомобіль з гуманітарною допомогою, - ООВ

На Донбасі бойовики знищили автомобіль з гуманітарною допомогою, - ООВ Фото: бойовики на Донбасі (youtube screenshot/RafaVideoart channel)

Представники громадської організації "Християнська служба порятунку" не постраждали

У п'ятницю, 4 травня, в Донецькій області бойовики знищили автомобіль громадської організації "Християнська служба порятунку". Про це повідомляє прес-служба Операції об'єднаних сил в Facebook.

"Приблизно в 16.20 під час обстрілу з боку НЗФ (імовірно з боку терміналу Донецького аеропорту) в районі населеного пункту Опитне Ясинуватського району Донецької області, був знищений цивільний автомобіль NISSAN TERRANO, який належить Громадській організації "Християнська служба порятунку", - йдеться в повідомленні.

Наголошується, що в п'ятницю група волонтерів громадської організації "Християнська служба порятунку" вибули на автомобілі NISSAN TERRANO з Авдіївки до населеного пункту Опитне для надання гуманітарної допомоги місцевому населенню та військовослужбовцям.

"Вказаний автомобіль на дорозі в місто Авдіївка зупинився для розвантаження гуманітарної допомоги. Приблизно в 16.20, коли водій і пасажири перебували на відстані приблизно 10 метрів від автомобіля, почули шипіння і побачили ймовірно ракету, що летіла в напрямку автомобіля з боку незаконних збройних формувань ймовірно з боку терміналу Донецького аеропорту. Внаслідок потрапляння зазначеної ракети (імовірно випущеної з ПТУР) цивільний автомобіль разом з майном був знищений", - пояснили в ООС.

Згодом цивільні особи на військовому автомобілі були евакуйовані в Авдіївку. На даний момент відомо, що представники громадської організації "Християнська служба порятунку" не постраждали.

Черговий злочин російських окупантів проти мирного населення 04.05.18 року приблизно о 16.20 під час обстрілу з боку...

Опубліковано Операція об'єднаних сил / Joint forces operation 4 травня 2018 р.

Нагадаємо, за минулу добу проросійські бойовики в зоні проведення операції Об'єднаних сил (ООС) скоїли 24 обстріли і зазнали втрат.