ua en ru

На Донбасі бойовики обстріляли позиції ЗСУ для зриву розведення сил

На Донбасі бойовики обстріляли позиції ЗСУ для зриву розведення сил Ілюстративне фото (facebook.com-abazia)

Бойовики двічі обстріляли ділянку №1 населеного пункту Станиця Луганська

На Донбасі з початку доби бойовики збройних формувань Росії двічі обстріляли ділянку №1 населеного пункту Станиця Луганська, щоб 22 травня не відбулося розведення військ. Про це повідомив прес-центр операції Об'єднаних сил (ООС) з посиланням на Спільний центр по контролю і координації питань припинення вогню (СЦКК).

"Українська сторона СЦКК інформує, що бойовики збройних формувань РФ, в порушення Мінських домовленостей продовжують ігнорувати вимоги режиму тиші на ділянці розведення сил і засобів сторін в районі населеного пункту Станиця Луганська. З початку сьогоднішніх доби, двічі, близько 05:10 05:45 російсько-окупаційні війська знову вчинили провокаційний обстріл позицій Збройних сил України в цьому районі, застосувавши при цьому великокаліберні кулемети, підствольні гранатомети (ДП-25), і стрілецьку зброю", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що обстріл військовослужбовців ЗСУ бойовики здійснювали з гори Князь Ігор, що тимчасово непідконтрольної території уряду України.

Українська сторона СЦКК: З початку доби бойовики збройних формувань РФ двічі обстрілювали ділянку №1 населеного пункту...

Опубліковано Операція об'єднаних сил / Joint forces operation 16 травня 2018 р.

Нагадаємо, у районі проведення операції Об'єднаних сил 15 травня бойові дії активізувалися після 16:00 і тривали на всіх напрямках, один український військовий загинув, ще двоє поранені.