ua en ru

На Донбасі бойовики обстріляли населений пункт Луганське

На Донбасі бойовики обстріляли населений пункт Луганське Фото: українські військові (mil.gov.ua)

Втрати і руйнування уточнюються

На Донбасі бойовики 6 травня обстріляли житлові райони населеного пункту Луганське. Про це в ході брифінгу повідомив речник Міністерства оборони України Дмитро Гуцуляк.

Повідомляється, що вночі бойовики з мінометів калібру 120 мм обстріляли населений пункт Луганське. По житловому сектору противник випустив 20 мін цього калібру. Втрати і руйнування уточнюються. Загалом, з півночі до дев'ятої ранку в районі проведення операції Об'єднаних сил на Луганському напрямку зафіксовано 4 прицільних обстріли.

На Донецькому напрямку ворожі обстріли відбулися в районі Авдіївки, Водяного, Павлополя, Талаківки, Широкино. Противник переважно використовував стрілецьку зброю, великокаліберні кулемети, гранатомети різних типів і БМП.

Внаслідок ворожих обстрілів один наш військовий отримав бойове травмування. Зараз стан його здоров'я оцінюється як задовільний.

Нагадаємо, на Донбасі сьогодні, 6 травня, близько 11:00 російсько-терористичні війська двічі обстріляли з гармат калібру 152 і 122 мм населений пункт Зайцеве Бахмутського району Донецької області.