ua en ru

На Донбасі бойовики 59 раз обстріляли українські позиції, - штаб АТО

На Донбасі бойовики 59 раз обстріляли українські позиції, - штаб АТО Фото: війна в АТО

За добу на Донбасі були поранені чотири українських військових

За минулу добу російсько-терористичні війська збільшили кількість провокаційних обстрілів позицій Збройних Сил України. Про це повідомляє прес-центру штабу АТО на своїй сторінці в Facebook.

Так, за минулу добу сили АТО були обстріляні 59 разів.

"Епіцентром вогневого протистояння продовжує залишатися Приморський напрямок. Так, морських піхотинців в Широкіно, ворог обстріляв з мінометів калібру 120 мм та 82мм, великокаліберних кулеметів, а в Водяному - з 82 міліметрових мінометів і автоматичних гранатометів. З мінометів калібру 82мм, гранатометів і великокаліберних кулеметів були обстріляні захисники Мар'їнки", - йдеться в повідомленні.

Зведення прес-центру штабу АТО за минулу добу станом на 06.00 9 квітня 2017 року Російсько-терористичні війська збільшил...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 8 квітня 2017 р.

Також бойовики вели вогонь по опорним пунктам поблизу Красногорівки, Гнутово, Павлополя, Новогригорівки, Новотроїцького та Березової.

На Донецькому напрямку бойовики обстріляли українських військових в районі Верхнеторецка, Пісків, Авдіївки,Троїцького, Кам'янки, шахти Бутівка і Опитного.

"Протитанкові гранатомети і стрілецьку зброю застосував проти наших воїнів під Новгородським і Луганською, у районах Пісків, Погоди та Троїцького активізувалися ворожі снайпери", - відзначили в штабі АТО.

На Луганському напрямку бойовики обстріляли захисників Новоолександрівки і Донця.

Поранення отримали четверо українських ввійськових.

Нагадаємо, "Укртелеком" повністю припинив роботу на окупованій частині Донбасу.