ua en ru

На Донбасі бойовики 43 рази відкривали вогонь по позиціях ЗСУ, - штаб АТО

На Донбасі бойовики 43 рази відкривали вогонь по позиціях ЗСУ, - штаб АТО Фото: Збройні сили України (mil.gov.ua)

За минулу добу чотири українських військових отримали поранення

Ситуація в районі проведення АТО залишається напруженою. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook.

Таким чином, за минулу добу бойовики 43 рази відкривали вогонь по опорних пунктах українських захисників вздовж всієї лінії зіткнення. Також повідомляється про чотирьох поранених бійців ЗСУ.

При цьому наголошується, що більше ворожих збройних провокацій зафіксовано на Приморському напрямку. На цій ділянці фронту бойовики відкривали вогонь по оборонним укріпленням сил АТО 19 разів. Під вогонь противника потрапив цілий ряд українських опорних пунктів, зокрема в районі Широкіно, Водяного, Лебединського, Талаківки, Гнутово, Березової, Мар'їнки і Павлополя.

Зведення прес-центру штабу АТО за минулу добу станом на 06.00 годину 20 червня 2017 року Ситуація в районі проведення...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 19 червня 2017 р.

На Донецькому напрямку складною ситуація залишається в південному передмісті Авдіївки.

"Там загарбники і вдень, і вночі неодноразово відкривали вогонь по наших позиціях з піхотного озброєння різних модифікацій, одного разу били з зенітної установки", - повідомляють в штабі АТО.

Також на цьому напрямку вчора під ворожий вогонь потрапили українські бійці, які тримають оборону в районі Кам'янки, Зайцевого і Новолуганського.

На Луганському напрямку бойовики найбільше били по опорним пукнтам ЗСУ в районі Бахмутської траси. Також бойовики здійснювали обстріл українських позицій, які розташовані неподалік Станиці Луганської, Новозванівки, Жовтого, Старого Айдара і Новоолександрівки.

Нагадаємо, свідки повідомили про масові страти, скоєні бойовиками ДНР/ЛНР і військовими РФ на Донбасі.