ua en ru

На Донбасі бойовики 4 рази обстріляли сили АТО із забороненої зброї, - штаб

На Донбасі бойовики 4 рази обстріляли сили АТО із забороненої зброї, - штаб Фото: солдат ВСУ (facebook.com/GeneralStaff.ua)

У двох випадках українські військові давали відсіч ворогові

Бойовики на Донбасі продовжують здійснювати обстріл позицій Збройних сил України з озброєння забороненого мінського домовленостями. Про це повідомляє штаб АТО.

Повідомляється, що на Луганському напрямку бойовики обстріляли оборонні укріплення сил АТО з піхотного озброєння. Протягом дня окупанти з станкових протитанкових гранатометів вели вогонь по захисникам Троїцького, а в обідній час незаконні збройні формування прицільно стріляли в бік захисників Катеринівки.

На Донецькому напрямку противник застосував міномети на Приазов'ї, 15 120-мм хв розірвалися навколо опорних пунктів поблизу Водяного.

загалом, з початку доби, уздовж лінії розмежування сторін зафіксовано 4 обстрілу укріплень ВСУ. У двох випадках українські військові давали ворогові адекватну відповідь.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО станом на 18.00 12 січня 2018 рок...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 12 січня 2018 р.

Нагадаємо, за минулу добу до ранку п'ятниці, 12 січня, в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) бойовики провели 9 обстрілу українських позицій. В результаті загинув один український військовослужбовець.