ua en ru

На Донбасі бойовики 3 рази обстріляли позиції ООС, - штаб

На Донбасі бойовики 3 рази обстріляли позиції ООС, - штаб Фото: українські військові (facebook.com/ato news)

Серед українських військовослужбовців втрат немає

На Донбасі в неділю, 7 жовтня, бойовики 3 рази обстріляли позиції військових Об'єднаних сил. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-центр Міністерства оборони України.

Повідомляється, що 7 жовтня з опівночі до 11-ї години в районі проведення операції Об’єднаних сил відбулося 3 прицільних обстріли українських опорних пунктів. При цьому противник активно застосовував заборонені артилерію та міномети.

"Зокрема, на Луганському напрямку на один із опорних пунктів у районі населеного пункту Новолуганське окупанти з початком нової доби здійснили вогневий наліт із застосуванням мінометів 120-го калібру, а зранку протягом 20 хвилин вели вогонь з озброєння БМП по наших позиціях поблизу Кримського з боку окупованого Жолобка", - йдеться у повідомленні.

Крім того, на Донецькому напрямку бойовики використовуючи артилерію калібром 122 мм, 120-і міномети та озброєння БМП обстріляли позиції підрозділів Об'єднаних сил неподалік Водяного. Вогонь вівся з напрямку окупованого населеного пункту Ужівка.

"Загалом від початку поточної доби ворог випустив по наших позиціях 3 артилерійські снаряди 122-го калібру, а також 13 мін калібру 120 мм. Наші військові були змушені двічі відкривати вогонь у відповідь", - зазначили в прес-центрі.

Втрат у лавах Об’єднаних сил від початку поточної доби не зафіксовано.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що у зоні проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі за минулу добу отримали поранення двоє українських військових.