ua en ru

На Донбасі бойовики 27 разів за добу обстріляли сили ООС

На Донбасі бойовики 27 разів за добу обстріляли сили ООС Фото: ООС на Донбасі (mil.gov.ua)

Ніхто з українських військових не постраждав

У районі проведення операції Об’єднаних сил на Донбасі окупанти 27 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ, ніхто з українських військових не постраждав. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на штаб ООС у Facеbook.

Протягом минулої доби ворог здійснював обстріли наших позицій в районах населених пунктів Кримське, Новотошківське, Вільне, Катеринівка, Новозванівка, Луганське, Світлодарськ, Новолуганське, Красногорівка, Новомихайлівка, Новотроїцьке, Гнутове, Водяне, Лебединське та Широкине.

"Російські окупаційні війська вели прицільний вогонь із гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні.

Ствольну артилерію ворог застосував, відкриваючи вогонь по опорному пункту наших військ поблизу Водяного, позиції ОС у районі населених пунктів Луганське, Світлодарськ, Новолуганське, Водяне та Лебединське обстрілювали з мінометів 120-го калібру.

Крім того ворог застосовував озброєння бойових машин піхоти, а позиції Об'єднаних сил у районі Вільного були обстріляні також із зенітної установки ЗУ-23-2, по оборонцях Гнутового вівся снайперський вогонь.

За даними розвідки, одного бойовика російсько-окупаційних військ минулої доби знищено та сімох поранено.

Від початку поточної доби противник з озброєння бойових машин піхоти, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї 6 разів обстріляв позиції Об'єднаних сил на Маріупольському напрямку поблизу населених пунктів Павлопіль, Гнутове, Водяне, Лебединське та Широкине.

Ранкове зведення на 07:00 08 жовтня 2018 року #ООС #операція_ОС #ранкове_зведення Упродовж минулої доби, 7 жовтня,...

Опубліковано Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation Неділя, 7 жовтня 2018 р.

Нагадаємо, в Луганській області поблизу лінії розмежування прикордонники зі складу Об'єднаних сил виявили схованку з боєприпасами.