ua en ru

На Донбасі бойовик на військовій вантажівці протаранив приватний будинок, - розвідка

На Донбасі бойовик на військовій вантажівці протаранив приватний будинок, - розвідка Фото: проросійські бойовики (YouTube screenshot)

Місцеві жителі намагалися вчинити самосуд над затриманим бойовиком

В районі окупованого Новоазовська Донецької області бойовик на військовій вантажівці під дією наркотичних речовин протаранив приватний будинок, місцеві жителі намагалися вчинити самосуд. Про це йдеться в повідомленні Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

"11 червня заступник командира одного з підрозділів 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК, перебуваючи під впливом наркотичних речовин, викрав вантажний автомобіль "Урал" і в'їхав у приватний будинок. Під час затримання порушника місцеві жителі намагалися вчинити самосуд", - йдеться в повідомленні.

Обстановка у прикордонних з Україною районах та на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей стано...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 12 червня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Росії у військовій частині пройшли зіткнення на етнічній основі, є поранені. Зокрема, в Новочеркаську в результаті ножового поранення військового з Дагестану почалися масові сутички між особовим складом 150 мотострілецької дивізії. В результаті силових дій військової поліції значна кількість військовослужбовців отримала поранення і була госпіталізована.