ua en ru

На Донбас прибула перевірка РФ для розслідування випадків мародерства, - розвідка

На Донбас прибула перевірка РФ для розслідування випадків мародерства, - розвідка Фото: російські військовослужбовці

Бойовикам наказали заховати заборонену зброю і здійснити провокаційні обстріли сил АТО

На Донбас прибула комісія РФ для розслідування випадків мародерства, скоєних військовослужбовцями 7 окремої мотострілкової бригади. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України Facebook.

"У 7 окрему мотострілкову бригаду (Брянка) 2 АК прибула комісія на чолі з високопоставленим посадовою особою Центру територіальних військ Південного військового округу ЗС РФ для розслідування причин і обставин збільшення кількості випадків мародерства та інших правопорушень, вчинених у с. р. військовослужбовцями бригади", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що командування бригади наказав заховати заборонену зброю і здійснити провокаційні обстріли позицій сил АТО для виклику вогню у відповідь і зриву перевірки передових позицій.

Обстановка на тимчасово окупованих теріторіях Донецької та Луганської областей станом на 10 березня Зниження морально...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 10 березень 2017 р.

Нагадаємо, також сьогодні штаб АТО повідомляв про те, бойовики на Донбасі артилерії обстріляли райони з мирним населенням.