ua en ru

На Донбас передали гуманітарну допомогу зі Словаччині

На Донбас передали гуманітарну допомогу зі Словаччині Фото: вантажівка з допомогою (facebook.com/odalug)

Словаччина передала 10,5 тонн вантажу

На Донбас надійшла чергова гуманітарна допомога зі Словаччини. Про це повідомила Луганська обласна державна адміністрація (ОДА) на своїй сторінці в Facebook.

"Представники країни Європейського союзу передали 10,5 тонн вантажу, загальною вартістю 47 тис. євро для чотирьох закладів охорони здоров’я у Луганській та Донецькій областях. Вантаж, який надійшов до Луганської обласної дитячої лікарні, складає цілу низку важливого для діяльності закладу охорони здоров’я спеціалізованого медичного спорядження: від скальпелів і зажимів до операційних столів", - зазначили в Луганській ОДА.

На Луганщину надійшла чергова гуманітарна допомога зі Словаччини Сьогодні, 16 жовтня, у Луганській обласній дитячій лік...

Опубліковано Луганська обласна державна адміністрація 16 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше в Організації об'єднаних націй (ООН) заявили, що в Україні на сьогодні 4 млн людей потребують гуманітарної допомоги. В ООН зазначили, що співпрацюють з урядом України і самопроголошеною "владою" окупованого Донбасу для забезпечення необхідною допомогою найбільш вразливого населення уздовж лінії розмежування.