ua en ru

Трамп назвав причетних до теракту в Манчестері "злісними невдахами"

Трамп назвав причетних до теракту в Манчестері "злісними невдахами" Фото: Дональд Трамп

Трамп висловив співчуття сім'ям загиблих від вибуху бомби на стадіоні в Британії

Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп висловив свої співчуття постраждалим і сім'ям загиблих від теракту в Манчестері, і назвав причетних до вибуху "злісними невдахами". Про це повідомляє Reuters.

Виступаючи після переговорів з президентом Палестини Махмудом Аббасом у Вифлеємі, Трамп заявив, що Сполучені Штати "абсолютно солідарні" з британським народом.

"Я висловлюю найглибші співчуття тим, хто був так жахливо поранений в результаті цього терористичного нападу, а також багатьом загиблих та сім'ям, так багато сімей загиблих. Так багато молодих, красивих невинних людей, що живуть і насолоджуються своїм життям, вбиті злими невдахами в житті", - сказав Трамп.

У Британії цей напад став найбільш смертоносним з червня 2005 року, коли чотири терористи-смертники підірвали бомби в транспорті, убивши 52 людини.

"Наше суспільство не може бути терпимим до цього продовження кровопролиття. Ми не можемо чекати ні на хвилину довше, коли відбуваються вбивства невинних людей... Терористи й екстремісти, а також ті, хто надає їм допомогу і притулок, повинні бути вигнані з нашого суспільства назавжди. Ця зла ідеологія повинна бути знищена, і я маю на увазі повне знищення", - додав Трамп.

Нагадаємо, в США заявили про готовність допомогти в розслідуванні теракту в Манчестері.