ua en ru

Домисли про недружнє ставлення віце-прем'єра Вілкула до "АрселорМіттал Кривий Ріг" не мають під собою жодних підстав, - гендиректор підприємства

Будь-які домисли про те, що віце-прем'єр Олександр Вілкул будь-яким чином демонструє недружнє ставлення до «АрселорМіттал Кривий Ріг» позбавлені всяких підстав. Про це РБК-Україна заявив гендиректор «АрселорМіттал Кривий Ріг» Артем Поляков.

«Набридли ці PR-війни. І ми точно не хочемо брати участь в PR-атаках на Вілкула. Інформація, роздувається деякими ЗМІ про тиск на підприємство, не відповідає дійсності. Вілкул завжди надавав підтримку «АрселорМіттал Кривий Ріг». І будь-які домисли про його недружнє ставлення до «АрселорМіттал Кривий Ріг» є необгрунтованими», - підкреслив Поляков.

Він зазначив, що віце-прем'єр є державником і соціально-орієнтованим людиною.

«Коли виникають питання, пов'язані з соціальними гарантіями, робочими місцями, зарплатою, він ставить питання дуже жорстко, відстоюючи інтереси трудового колективу. І в Кривому Розі про це знають усі. Також, коли виникають виробничі проблеми і підприємству необхідна допомога, включаючи питання про залізницю, логістику та імпорті вугілля, він завжди надає допомогу», - резюмував гендиректор «АрселорМіттал Кривий Ріг».