ua en ru

У будинку підозрюваного у плануванні терактів у Франції знайшли прапор ІД

У будинку підозрюваного у плануванні терактів у Франції знайшли прапор ІД Фото: у будинку підозрюваного у плануванні терактів у Франції знайшли прапор ІД

Поліцейські знайшли в квартирах підозрюваних вогнепальну зброю

У Франції в будинку одного з підозрюваних у плануванні терактів під час майбутніх президентських виборів був знайдений прапор терористичної організації "Ісламська держава" і "джихадистська пропаганда". Про це повідомляє Reuters.

Крім того, поліцейські виявили в квартирах підозрюваних вибухові речовини і вогнепальну зброю. У прокуратурі заявили, що як мінімум один із них планував присягнути "Ісламській державі".

Раніше 18 квітня стало відомо, що в Марселі за підозрою в підготовці терактів під час виборів були затримані дві людини. За інформацією поліції, один із затриманих став прихильником радикального ісламу, після того, як відсидів строк у в'язниці.

Нагадаємо, у французькому Марселі затримали двох підозрюваних у підготовці терористичного акту за 5 днів до президентських виборів. Двох чоловіків підозрюють у плануванні терористичних атак. Їх заарештували під час рейду. Підозрювані народилися в липні 1987 і 1993. В даний момент їх цілі не відомі. Подробиці справи обіцяли розповісти представники Міністерства внутрішніх справ на прес-конференції.