ua en ru

На посаду глави МОЗ розглядаються кандидатури нардепів Іщейкіна та Іонової

На посаду глави МОЗ розглядаються кандидатури нардепів Іщейкіна та Іонової Фото: Марія Іонова

Співрозмовник РБК-Україна запевнив, що Іонова категорично відмовилася від цієї посади

На посаду міністра охорони здоров'я України розглядаються кандидатури нардепів від "Блоку Петра Порошенко" Костянтина Іщейкіна та Марії Іонової. Про це РБК-Україна повідомило джерело в уряді.

Співрозмовник запевнив, що Іонова категорично відмовилася від цієї посади. Проте фракція БПП наполягала, щоб відповідну посаду обійняла саме вона.


"Я готовий до викликів, але нехай вирішує фракція", - заявив Іщейкін в коментарі РБК-Україна.

Відзначимо, Марія Іонова в Раді 7-го скликання була членом комітету з питань охорони здоров'я.

Костянтин Іщейкін до обрання обіймав посаду завідувача кафедри внутрішніх хвороб та медицини невідкладних станів з дерматології і венерології в Українській медичній стоматологічній академії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що коаліція абсолютною більшістю підтримала узгоджений склад нового Кабінету міністрів України.

"Коаліція ухвалила всі потрібні рішення. Ухвалила рішення про висування Володимира Гройсмана, про обрання Андрія Парубія на посаду спікера, Ірини Геращенко - на посаду першого віце-спікера, про склад уряду, де залишається тільки одна вакантна посада, оскільки БПП не погодив - міністра охорони здоров'я. До завтра можливо це питання вирішиться", - розповіла замглави фракції НФ Вікторія Сюмар.