ua en ru

Повинен розкрити захист Рігондо, - Ломаченко

Повинен розкрити захист Рігондо, - Ломаченко Фото: Василь Ломаченко (twitter.com/VasylLomachenko)

Український боксер розповів про майбутній поєдинок

Український чемпіон світу у другій напівлегкій вазі Василь Ломаченко розповів про майбутній поєдинок проти кубинського боксера Гільєрмо Рігондо. Про це повідомляє Los Angeles Times.

"Я схвильований, тому що бій з Рігондо - це той поєдинок, який хочуть побачити люди, що розуміють в боксі. Я щасливий бути частиною цього бою і частиною цієї історії. Це дуже цікаво, великий виклик", - сказав Ломаченко.

"У нього дуже специфічний стиль, до якого важко підібрати ключ. По суті, половина бою піде на те, щоб зрозуміти, що ми можемо зробити. Я повинен розкрити його захист. Мені належить бігати за ним, не забуваючи про свій захист, тому що він тільки й чекає того, щоб я розкрився", - додав український боксер.

Бій Ломаченка - Рігондо пройде на арені Madison Square Garden в Нью-Йорку 9 грудня. Трансляція орієнтовно почнеться о 6:00 за київським часом 10 грудня.

Нагадаємо, на бій українського чемпіона світу за версією WBO у другій напівлегкій вазі Василя Ломаченка (9-1, 7 КО) проти кубинського боксера Гільєрмо Рігондо (17-0, 11 КО) в Нью-Йорку розкупили всі квитки за два місяці до його початку.