ua en ru

Борг Києва перед "Київенерго" за опалення та гарячу воду становить 4,2 млрд гривень

Борг Києва перед "Київенерго" за опалення та гарячу воду становить 4,2 млрд гривень Фото: "Київенерго"

Найбільшу заборгованість перед "Київенерго" мають населення та житлово-експлуатаційні організації

Борг Києва перед ПАТ "Київенерго" за опалення та гарячу воду станом на 1 травня 2017 року становить 4,2 млрд гривень. Про це йдеться у повідомленні прес-служби "Київенерго".

"Заборгованість столичних споживачів теплової енергії перед ПАТ "Київенерго" на 1 травня склала 4,2 млрд гривень", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, найбільшу заборгованість перед "Київенерго" мають населення та житлово-експлуатаційні організації столиці - 1,7 млрд гривень та 846,7 млн гривень відповідно.

Крім того, зазначається, що станом на 1 травня 2017 року заборгованість організацій, які фінансуються з держбюджету, становила 112,5 млн гривень, а борг держбюджету з компенсації пільг та субсидій 1,2 млрд гривень.

"Сумарна заборгованість населення за опалення та гарячу воду перед "Київенерго" на 1 травня 2017 р. склала 1,7 млрд гривень. Заборгованість мешканців столиці за опалення становить 1,3 млрд гривень, борг за гарячу воду - 481,8 млн гривень", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що станом на 1 травня борг Києва за електроенергію перед енергетичним комплексом "Київенерго" перевищив 1 млрд гривень.