ua en ru

Доповідь Нємцова про війну в Україні презентують 12 травня

Доповідь Нємцова про війну в Україні презентують 12 травня Фото: російський опозиціонер Борис Нємцов

Презентація відбудеться в партійному офісі РПР-ПАРНАС

Доповідь російського опозиціонера Бориса Нємцова про війну в Україні буде презентований 12 травня 2015 р. Про це у своєму Facebook повідомив російський опозиціонер Ілля Яшин.

"Ми закінчили роботу над доповіддю ПутинВойна. За травневі свята випустимо перший тираж. Презентацію організуємо 12 травня в партійному офісі РПР-ПАРНАС", - написав Яшин.

Він також зазначив, що сьогодні рівно два місяці з вбивства Нємцова.

"За ґратами кілька осіб, обвинувачених у здійсненні цього злочину. При цьому ключові організатори досі навіть не допитані. Деякі з підозрюваних - глумляться над слідством, переховуючись на території Чечні та за кордоном. А прізвища реальних замовників слідчі навіть бояться називати вголос", - підкреслив Яшин.

Мы закончили работу над докладом #ПутинВойна. За майские праздники выпустим первый тираж. Презентацию организуем 12 мая в партийном офисе РПР-ПАРНАС. Аккредитация СМИ по тел: +7 (985) 349-63-57

Posted by Илья Яшин on 27 Апрель 2015 г.

Нагадаємо, на початку березня через кілька днів після вбивства Нємцова представники російської опозиції заявили про плани опублікувати найбільш значущі витримки з доповіді вбитого опозиціонера про російських військових, які брали участь в українському конфлікті.