ua en ru

Доходи міжнародної практики Ernst & Young в I півріччі 2012 р. виросли на 6,7% - до 24,4 млрд дол

Доходи міжнародної практики компанії Ernst & Young в I півріччі 2012 р. збільшилися в доларовому вираженні на 6,7% в порівнянні з аналогічним періодом минулого року і склали 24,4 млрд дол. Як наголошується в повідомленні компанії, в національній валюті зростання доходів склав 7,6%.

Збільшення доходів спостерігається у всіх напрямках послуг. Так, доходи від практики аудиторських послуг виросли в національній валюті на 4,1%, від практики послуг в області оподаткування - на 7,0%, від практики консультаційних послуг з операцій - на 9,4%, від практики консультаційних послуг - на 16,2%. Враховуючи поточний бізнес-клімат у світі, отримані результати компанія оцінює як відмінні. Зростання за всіма напрямками діяльності було практично повністю органічним, йдеться в повідомленні.

Найкращих результатів вдалося досягти в таких галузях, як автомобільна промисловість, медико-біологічна галузь, гірничодобувна промисловість, металургія і нафтогазовий сектор - в кожній з них зростання вимірювався двозначним числом. Найбільша галузева практика - надання послуг фінансовому сектору - продемонструвала зростання на рівні 8,4%.

Зростання доходів на ринках, що розвиваються досягло 15,5%. Таке збільшення компанія пояснює в основному стратегічної інвестиційної програми, початок якої було покладено в 2006 р. З моменту її запуску в регіональні практики було інвестовано понад 1,8 млрд дол, при цьому велика частина цих коштів була вкладена в ринки, що розвиваються. У майбутньому компанія має намір продовжувати інвестувати в ринки, що розвиваються.

Що стосується чисельності співробітників, то штат компанії за рік збільшився до 167 тис. чоловік, що більш ніж на 15 тис. більше, ніж у I півріччі 2011 р.

Читайте також: Україна увійшла в топ-30 найбільш привабливих для розвитку альтернативної енергетики країн, - Ernst & Young

Ernst & Young - міжнародна компанія, що працює в галузі аудиту, оподаткування, консультаційного супроводу транзакцій і консультування з питань ведення бізнесу. Колектив компанії нараховує 167 тис. співробітників у різних країнах. У 19 офісах фірми в СНД - у Москві, Санкт-Петербурзі, Новосибірську, Єкатеринбурзі, Казані, Краснодарі, Тольятті, Владивостоці, Южно-Сахалінську, Алма-Аті, Астані, Атирау, Баку, Києві, Донецьку, Ташкенті, Тбілісі, Єревані та Мінську - працюють 4 тис. фахівців.