ua en ru

Додон просить РФ не вводити санкції проти Молдови після скандалу з Рогозіним

Додон просить РФ не вводити санкції проти Молдови після скандалу з Рогозіним Фото: Ігор Додон (facebook.com/dodon.igor)

Додон звинуватив уряд Молдови в небажанні співпрацювати з РФ

Президент Молдови Ігор Додон попросив Російську Федерацію не застосовувати санкції проти Молдови після скандалу з російським віце-прем'єром Дмитром Рогозіним, якого в цій країні оголосили персоною нон-грата. Про це Додон написав в своєму Fаcebook.

"Факт оголошення Рогозіна ... персоною нон-грата на території Молдови, видає небажання молдавського уряду співпрацювати з урядом РФ ... У зв'язку з цим попросив наших російських партнерів утриматися від заходів і санкцій, які торкнуться і будуть бити по інтересам простих громадян і економічних агентів", - зазначив Додон.

Провели очень хорошую, конструктивную встречу с Рогозиным Д. О. Детально обсудили события последних недель, уточнили тек...

Опубліковано Dodon Igor 5 серпня 2017 р.


Нагадаємо, раніше повідомлялося, що віце-прем'єр РФ Рогозін оголошений персоною нон грата в Молдові. Відзначається, що Рогозін на забороненому в Молдові телеканалі "Росія-24" допустив недоброзичливі і образливі висловлювання на адресу громадян Молдови, її керівництва, що зачіпають імідж молдавської держави як всередині країни, так і за її межами.