ua en ru

Дочка Трампа допитають у справі про порушення її компанією авторських прав

Дочка Трампа допитають у справі про порушення її компанією авторських прав Фото: Іванка Трамп (wikimedia.org)

Суд врахував її зайнятість у Білому домі у своїй постанові

Дочку президента Сполучених Штатів Америки (США) Дональда Трампа Іванку допитають у справі про порушення її компанією авторських прав. Про це повідомляє BBC.

"Іванка Трамп повинна дати свідчення у зв'язку зі звинуваченнями в тому, що її компанія IT Collection LLC скопіювала дизайн туфель іншого бренду. Відповідну постанову виніс суд у Нью-Йорку", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, суд відхилив доводи захисту про сильної зайнятості Іванки у зв'язку з роботою в Білому домі, через що вона не може відповісти на питання по даній справі в суді.

Однак, суд врахував її зайнятість і погодився на дачу свідчень у Вашингтоні, обмеживши час допиту 2 годинами. Так, Іванка має дати свідчення до кінця жовтня 2017 року.

Повідомляється, що позов до Іванки Трамп, її компанії IT Collection LLC, а також виробника взуття Marc Fisher Holdings подала італійська компанія Aquazzura. У компанії визнали, що було скопійовано їхній дизайн взуття.

Крім того, в заяві до суду Іванка стверджувала, що вже не займає пост глави компанії IT Collection LLC, оскільки повністю зосередилася на діяльності помічника президента США.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Білий дім назвав запис президента США Дональда Трампа в Twitter офіційною відповіддю на запит Комітету Палати представників.