ua en ru

Дочка Тимошенко заявляє, що екс-прем’єр не писала заяву з вимогою перевірити рівень радіації у її палаті

Дочка екс-прем'єр-міністра України Євгенія Тимошенко спростовує інформацію прес-служби Державної пенітенціарної служби про вимогу Юлії Тимошенко перевірити рівень радіації у палаті харківської лікарні та вважає заяву тюремників маніпулятивною. Про це повідомляє прес-служба Юлії Тимошенко.

"Це неправда. Пенітенціарна служба знову розповсюджує неправду і маніпулює інформацією. Я зустрічалася з мамою. Ніяких заяв не було, вона нічого не писала і нічого не просила, оскільки не довіряє дослідженням та результатам експертиз, які роблять структури, залежні від Банкової. Відповідно ніхто і не вимірював рівень радіаційного фону в палаті ЦКЛ № 5, де перебуває моя мама", - сказала Євгенія Тимошенко.

Дочка екс-прем'єра висловила занепокоєння щодо стану здоров'я Юлії Тимошенко, "оскільки крім радіації є ще купа методів та засобів руйнівного впливу на організм".

У зв'язку з цим Євгенія Тимошенко наголосила на необхідності негайного проведення комплексної діагностики стану здоров'я Юлії Тимошенко в умовах клініки, "незалежної від української системи охорони здоров'я, оскільки до вітчизняного МОЗ, залежного від Банкової, довіри немає". "Сподіваємося, що питання комплексної діагностики буде негайно вирішено", - підкреслила дочка Юлії Тимошенко.

Нагадаємо, вчора Державна пенітенціарна служба України (ДПтС) розповсюдила заяву, нібито Юлія Тимошенко стверджує про підвищений рівень радіації в своїй палаті.