ua en ru

Добкін заявив, що Швейцарія зняла з нього міжнародні санкції

Добкін заявив, що Швейцарія зняла з нього міжнародні санкції Фото: Михайло Добкін (УНІАН)

Добкін опублікував відповідний документ

Народний депутат від "Опозиційного блоку" Михайло Добкін заявив, що Швейцарія зняла з нього міжнародні санкції. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Як працюють європейські адвокати. Швейцарія припинила щодо мене міжнародні санкції. Причина - недостовірна інформація ГПУ", - написав він.

Крім того, Добкін опублікував відповідний документ.

Згідно з текстом, оприлюдненого Добкіним документу, Федеральний департамент закордонних справ Швейцарії виключає Добкіна з переліку осіб, чиї активи заморожені.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в лютому 2014 року Швейцарія заблокувала банківські рахунки деяких українських чиновників.

Зокрема, у списку були екс-президент України Віктор Янукович і його син Олександр, колишній прем'єр-міністр Микола Азаров, колишній перший віце-прем'єр-міністр Сергій Арбузов, колишній глава Адміністрації президента Андрій Клюєв і його брат Сергій, колишній голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін і мер Харкова Геннадій Кернес, екс-голова фракції Партії регіонів у парламенті Олександр Єфремов, а також ряд міністрів з колишнього українського уряду.