ua en ru

До відкриття XI Міжнародного економічного форуму «Економічна інтеграція - національні пріоритети» залишилося 9 днів

Форум традиційно проходитиме 14 - 15 жовтня 2011 р. у Трускавці в готелі «Ріксос-Прикарпаття».
«Протягом Форуму потенційні інвестори та зацікавлені компанії зможуть отримати інформацію щодо векторів розвитку України та Львівської області зокрема у найближчі роки, враховуючи, як підготовку до Олімпіади-2022, так і реалізацію інших національних проектів та пріоритетів», - наголосив голова Львівської ОДА Михайло Цимбалюк.
Попередньо заплановано проведення засідань чотирьох секцій, доповідачами на яких будуть 55 осіб, серед них 34 українські та 21 іноземний спікер.
Головні теми доповідей стосуватимуться національних пріоритетів економічної політики, забезпечення економічного зростання, залучення інвестицій і розбудови інфраструктури, сучасних моделей транскордонної співпраці, стратегічного планування та регіонального розвитку. Попри традиційні інвестиційно-економічні напрямки, представниками уряду на Форумі буде піднято теми Євро-2012, а також проекту «Олімпійська надія - 2022».
ХІ економічний форум обіцяє стати найбільшим за всю його історію, вже зараз на участь у ньому зголосилися найбільші бізнеси України, представники керівництва багатьох держав, прем'єр-міністр України Микола Азаров.
У 2010 р. у роботі форуму взяли участь майже 600 учасників з 18 країн світу, було підписано понад 10 різних контрактів. «Цього року ми хочемо розширити коло учасників до 600-700, запросити набагато більш широке коло іноземних гостей і партнерів. Очікуються гості з Європи, Китаю, Росії», - розповів М. Цимбалюк.